Minusta

Morjens! Olen 24-vuotias Helsingistä kotoisin oleva liikuntaneuvoja, personal trainer ja tällä hetkellä tradenomiopiskelija. Terveelliset elämäntavat ja itsensä kehittäminen kuuluvat jokapäiväiseen arkeeni.

Harrastuksiini kuuluvat kuntosaliharjoittelu 4-5 kertaa viikossa ja lenkkeily 1-2 kertaa viikossa. Tämän lisäksi teen lihashuoltoa useamman kerran viikossa. Tärkein liikunnallinen tavoitteeni on edistää omaa hyvinvointia ja toimintakykyä.

Teini-iässä olen harrastanut jalkapalloa ja salibandya yhteensä 10 vuotta. Nykypäivänä pallon perässä juokseminen on satunnaista höntsäilyä pienellä porukalla.

Valmistuin liikuntaneuvojaksi 2017. Opiskeluiden aikana olen päässyt ohjaamaan eri-ikäisiä yksilöitä ja ryhmiä. Opettavimmat kokemukset olen saanut työharjoitteluissa. Valmistumisen jälkeen toimin liikuntakeskus Fressillä personal trainerina reilu vuoden. Sain laaja-alaisen näkemyksen yksityisen liikuntakeskuksen toiminnasta ja kokemusta ohjausten lisäksi myynnistä. Nautin työstäni ja huomasin, että tämä on oikea ala minulle.

Haluan laajentaa osaamistani liiketoiminnan näkökulmasta. Aloitin liiketalouden päiväopinnot Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa tammikuussa 2019.

Tulevaisuudessa haluan työskennellä hyvinvoinnin parissa ja välittää positiivista muille.

Pidän lukemisesta, kirjoittamisesta ja syvällisestä pohdiskelusta. On mukavaa, että voin jakaa tämän blogin kautta ajatuksiani teille.

Tervetuloa mukaan!

Kommentit

Suositut tekstit