Blogin aloitus - Mitä on luvassa?

Morjesta kaikille! Olen 24-vuotias nuori mies Helsingistä. Terveelliset elämäntavat ja itsensä kehittäminen kuuluvat jokapäiväiseen arkeeni. Olen aina pitänyt tekstin tuottamisesta ja siihen liittyvästä ajatusprosessista. Haluan jakaa omaa tietotaitoa ja ajatuksia muille. Nämä asiat motivoivat minua aloittamaan blogin.

Vierumäellä liikuntaneuvojaksi opiskellessani 2015-2017 innostuin kirjoittamisesta. Aloitin treeniblogin, mutta se ei lähtenyt lentoon epäsäännöllisen kirjoitustahdin vuoksi. Uusi polte oman blogin perustamista kohtaan syntyi kahden kuukauden reppureissulla Aasiassa. Levollinen mieli antaa paljon hyviä ideoita.

Käsittelen blogissani monipuolisesti hyvinvointia mm. liikuntaa, ravintoa, lepoa, mieltä ja ajattelua. Tuon esille omia näkemyksiä hyvinvoinnista ja jaan tietopohjaisia vinkkejä esimerkiksi treeniin liittyen. Aloitan tammikuussa 2019 Haaga-Heliassa tradenomiopinnot, joten liikunta-alan osaamisen lisäksi näkökulmani täydentyy liiketalouden puolelta. Suurta kiinnostusta minussa herättää muun muassa työhyvinvointi.

Tuen vahvasti ajatusta, että ihminen tulee nähdä yksilönä. Eroja on esimerkiksi kuormittuneisuuden kanssa. Toivon, että pystyn antamaan sinulle ideoita ja herättämään ajatuksia hyvinvoinnista. Haluan inspiroida sinua löytämään parhaimman version itsestästäsi, liittyi se sitten tasapainoisen arjen pyörittämiseen, työhyvinvointiin tai johonkin muuhun hyvinvoinnin osa-alueeseen.

On myös ollut kiinnostavaa huomata, kuinka oma näkemys on muuttunut matkan varrella. Mielestäni parempaan suuntaan. Kerron näistä lisää tulevissa blogipostauksissani.


Tervetuloa mukaan!

Kommentit

Suositut tekstit